Carrosseriebouw door vakkundige monteurs

Geconditioneerd maatwerk

Wij leveren koel- en vriescarrosserieën in het kleine (tot 3500 GVW) en grote segment, met uitzondering van de trailerbouw. De opbouw hiervan kunnen wij voor u geheel in eigen beheer uitvoeren. Standaard worden de opbouwen geleverd met een roestvrij stalen achterframe, roestvrij stalen hang- en sluitwerk en worden deze in gelcoat of in autolak geleverd.

Het gewicht speelt tegenwoordig een steeds belangrijkere rol. Het lichtgewicht materialen is een belangrijk aspect binnen ons bedrijf en ook voor de diverse B(E) rijbewijs – oplossing kunt u bij ons terecht. Iedere carrosserie wordt door ons op maat gebouwd. U hoeft dus geen genoegen te nemen met een standaard oplossing. Mits technisch mogelijk en wettelijk toegestaan bouwen wij helemaal naar uw wensen.

Groen

Dankzij groene energie, lithium accu’s en een volledig natuurlijk koudemiddel dragen ook wij aan een schonere milieu.

Solar

Onze solar koelinstallaties worden door de zon gekoeld, dankzij high efficiency zonnepanelen.

Koel

Onze koelinstallaties zijn van de beste kwaliteit zodat uw producten ook op de beste manier gekoeld blijven.

Met gevoel voor uw vak gemaakt

De op- en ombouw van elk auto bestaat uit handwerk en daarom is het bij ons mogelijk om deze in te richten naar uw specifieke wens. Er wordt van tevoren met u besproken wat de wensen zijn. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag en zo nodig ontvangt u van ons vooraf een maattekening ter controle en /of goedkeuring. Na uw akkoord kunnen wij echt beginnen en zullen wij onze uiterste best doen om ook van uw auto de mooiste geconditioneerde auto van het land te maken…

Ook bij schade kunt u op ons rekenen

Voor alle afgeleverde koelwagens beschikken wij over een eigen schadeafdeling. Wij kunnen voor u de schade afwikkelen met de expert van de verzekering, verzorgen het halen en brengen van de auto en hebben de beschikking over een inpandig reclamebureau.

De horecaspecialist van Nederland

In de jaren ’90 diende een nieuw specialisme zich aan in ons bedrijf: de ‘Multi Temp’ oplossing voor de Horeca- branche. Sindsdien hebben honderden bestel- en vrachtauto’s ons pand verlaten met een in- en of opbouw geschikt voor het gecombineerd vervoer van zowel verwarmde, gekoelde en bevroren producten. Heel vaak zijn ook de compartimenten nog flexibel indeelbaar.

De ontwikkelingen in deze markt blijven in beweging en hebben zich inmiddels ook naar andere segmenten uitgebreid (Pharma o.a.).

Geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op